RESTAURANT KOEBRUGGE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 18 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Koebrugge. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2024 om 20:21 Verrassend lekker
5 mei 2024 om 22:18 Keurig op tijd en heerlijk eten.
30 apr 2024 om 10:29 We wouden eens wat anders dan patat, pizza, kapsalon of sushi meuk. Het eten was top. Porties waren goed. Duurde wel heel lang voordat het er was, 60 minuten ipv 40. Het was wel op een zondag dat we bestelden.
28 apr 2024 om 12:50 Hoogtijd voor wat anders, met die shoarma en kapsalon gerechten. Het eten was echt lekker. Goede porties rijk gevuld. Tip: mag iets meer zout erbij. De rest was echt prima,hou je van scherp dit is echt een aanrader. Zal vaker bestellen.
27 apr 2024 om 20:10 Heel tevreden! Iedere keer heerlijk gegeten. Vriendelijke mensen. Een echte aanrader.
23 apr 2024 om 18:15 Heerlijk eten. Ossenhaaspuntjes en de zalm, zeker een aanrader! We hadden een tijd aangegeven om te bezorgen, hebben ze zich netjes aangehouden. Het eten was verrukkelijk! Zeker voor herhaling ..
5 apr 2024 om 19:46 Het eten was echt heerlijk. Niets op aan te merken en is zeker een aanrader!!
4 apr 2024 om 23:08 Bij bestselling had rijst geselecteert, kreeg toch frietjes. Er zat wat rijst bij, Jammer, in hoefde geen friet.
20 mrt 2024 om 15:43 Was prima. Alleen mijn bestelling werd nij de buurman bezorgd die op 25B woont terwijl ik op huisnr 25 woon. Heel vervelend..
18 mrt 2024 om 8:54 It was a nice chicken curry and chips were perfect but I have tasted better.
17 mrt 2024 om 22:33 Heerlijk gegeten
6 mrt 2024 om 15:04 Prima