RESTAURANT KOEBRUGGE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 32 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Koebrugge. Meer weten? Ontdek meer

13 jul 2024 om 23:08 Jammer dir keer.. half bakje patat en ook lauw. Werd een half uur later bezorgd dan aangegeven. Dit ben ik niet gewend
2 jul 2024 om 8:43 We hebben heel lekker gegeten en de bestelling kwam precies op tijd. We hadden de ossenhaaspuntjes special, grote portie, smaakte super!
18 jun 2024 om 22:13 Besteld vanuit Almelo. Vriendelijke bezorger en het eten was heerlijk!
18 jun 2024 om 19:40 Perfecte kwaliteit. Pepersausje mocht wat meer zijn.
10 jun 2024 om 8:20 Heerlijk gegeten zoals altijd
23 mei 2024 om 22:47 Eten was goed warm, bezorgtijd ook prima. Nette bezorger. Alleen ze gebruiken wel erg veel kruiden. Kebab was zeer zoutig, de garnalen curry was in teveel olie gemaakt.
18 mei 2024 om 20:21 Verrassend lekker
5 mei 2024 om 22:18 Keurig op tijd en heerlijk eten.
30 apr 2024 om 10:29 We wouden eens wat anders dan patat, pizza, kapsalon of sushi meuk. Het eten was top. Porties waren goed. Duurde wel heel lang voordat het er was, 60 minuten ipv 40. Het was wel op een zondag dat we bestelden.
28 apr 2024 om 12:50 Hoogtijd voor wat anders, met die shoarma en kapsalon gerechten. Het eten was echt lekker. Goede porties rijk gevuld. Tip: mag iets meer zout erbij. De rest was echt prima,hou je van scherp dit is echt een aanrader. Zal vaker bestellen.
27 apr 2024 om 20:10 Heel tevreden! Iedere keer heerlijk gegeten. Vriendelijke mensen. Een echte aanrader.